Kádár Dávid

Kádár Dávid

rendező, zenei programok

A Valami Swing együttes tagja, zenekarával öt éve népszerűsíti a műfajt kishazánkban. Játszottak már az országban keresztül-kasul, Operabálon és pomázi veteményeskertben, de megfordultak már Django lakhelyén, a manouche jazz Mekkájának számító Samois-sur-Seine-ben, a több mint negyven éve rendszeresen megrendezett, “hivatalos” Django Reinhardt emlékfesztiválon is. Dávid megszállott Django-rajongó, kutató, koncertek és manouche jam sessionök szervezője, blogok szerzője.

Tasner Levente

Tasner Levente

rendező, pr

Jazz-zenész, énekes (Voice Drops), szervező, idegenvezető, egy igazi manus, sörök, borok, ételek és zenészek jóbarátja. A Valami Swing zenekar lelki társa, sőt már managere is. Szervezett már összművészeti fesztivált, pince-koncertsorozatot, sörkóstolókat, színházi esteket, valamint zenei disznóvágástól jazz gourmet-fesztiválig mindent, de mégis a Django Feszt az igazi kedvence.
Az utóbbi időben egy kölcsönbe kapott manouche-gitáron tanulja a műfaj alapjait (ez a mondat örökké érvényes).

Muhari Krisztián

Muhari Krisztián

management, pénzügy

Tanulmányait jazz-trombita szakos előadó művészként és a Budapesti Gazdasági Főiskolán kereskedelmi managerként végezte. 2011 óta a Magyar Zeneműkiadó vezetője és tulajdonosa. Közreműködött számos zenekarban, évekig zenélt az Antonia Vai Band-ben, a Bohemian Betyars formációval turnézott éveken át Amerikától Ázsiáig. 2019 óta producerként dolgozik, a magyar könnyűzene mellett kortárs zenei produkciókat is ad ki a Magyar Zeneműkiadóval.

Wizner Balázs

Wizner Balázs

tanácsadó

Filmkészítő, zeneszerző, trombitás. Afféle háttérember, tanácsadó, kapcsolatépítő, aki sok évtizedes projektépítő tapasztalatával próbálja inspirálni a csapatot.

Django Feszt 2021